Εκπαιδευτικά Προγράμματα για παιδιά

H Novel Vox εταιρεία προώθησης πολιτιστικών projects και καλλιτεχνικής δημιουργίας, συνεργάζεται με εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και επαγγελματίες του χώρου υλοποιώντας εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα τέχνης για παιδιά προσχολικής ηλικίας και μαθητές όλων των βαθμίδων.

Η θεματική τους αφορά την προσέγγιση της Ιστορίας της Τέχνης και των Εικαστικών, της Μουσικής, του Χορού, του Κινηματογράφου και των κόμικ. Η προσέγγιση των ενοτήτων, βασίζεται στην διαθεματικότητα και γίνεται πάντα με βιωματικό και πολυαισθητηριακό τρόπο, κάτι που χαράζεται βαθιά στην μνήμη των παιδιών. Επίσης η Novel Vox σχεδίαζει εκπαιδευτικά προγράμματα για φορείς.

Η διεπιστημονική της ομάδα, σε συνεργασία πάντοτε με τον εκάστοτε φορέα και τις ανάγκες του, αναλαμβάνει την έρευνα, προτείνει και σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά ή ακόμη για παιδιά και για τους γονείς τους. Ακολουθεί η πιλοτική εφαρμογή και η αντίστοιχη αξιολόγηση. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάζονται και παρουσιάζονται σε χώρους πολιτισμού, φορείς, σχολεία, ιδρύματα, βιβλιοθήκες και όπου αλλού χωρά η τέχνη!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Ειρήνη Περσίδου (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες)
Ιστορικός Τέχνης, Εμψυχώτρια ΕΠ.

Επικοινωνία
ipersidou@novelvox.com.gr
τηλ. 210-6452420

IMAGE GALLERY