ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ POLKAR ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΤΑ PEPPER CHURCH SESSIONS ΤΟΥ 2019
Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 | Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

The most unusual season by the most unusual gin. #HendricksGin

H νέα χρονιά ξεκινά όπως πρέπει. Με κέφι, ρυθμό, αισιοδοξία και λίγη…τρέλα. Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 20.30 μ.μ. ο Pepper 96,6 υποδέχεται τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τους Polkar στο 1ο Church Session του 2019 στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσικοθεατρική performance από το συγκρότημα που ξέρει να βάζει το κοινό στο παιχνίδι, με τον πιο διαδραστικό τρόπο. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά μόνο με προσκλήσεις από τον Pepper 96,6.
ΟΙ POLKAR

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως ρομαντική indie/folk και με άμεσες αναφορές στις παλιές αθηναϊκές καντάδες, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”.

Δημιουργήθηκαν μόλις πριν από 5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα έχουν κάνει πλήθος συναυλιών (Σταυρός του Νότου, Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Fix Factory, FAUST, SIX DOGS, BIOS, Bord de l’ eau, Pik Nik Urban Festival , Photobiennale Thessaloniki, Residents, ROVER, Tiki Athens κ.α.. ).

Εμφανίστηκαν ως νέα μουσική μπάντα στο Tedx 2014 στο Βασιλικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη.

Άνοιξαν την συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη στο Fix Factory το καλοκαίρι του 2016.

Υπήρξαν μία από τις μπάντες του Jumping Fish στην εκπομπή Music Project by Jumping Fish στον ALPHA.

Ο πρώτος δίσκος τους ηχογραφήθηκε στο Royal Alzheimer Hall με τον Τίτο Καρυωτάκη και τον Χρίστο Χαρμπίλα στον ήχο και τη μίξη. Στο πλευρό τους είχαν και την κομπανία κανταδόρων «Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας».Τα πρώτα τους video clip υπάρχουν όλα στο Youtube και αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα του ύφους τους αποσπώντας ενθουσιώδη σχόλια από τον «Τύπο».

The most unusual season by the most unusual gin. #HendricksGin